www.blijdatikrij.info
Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Ron Koerts, ik ben 52 jaar. Ik geef rijles in de omgeving van Sittard-Geleen en in de omgeving van Bergen op Zoom / Hoogerheide. Van oorsprong ben ik een Limburger maar sinds 2014 ben ik ook regelmatig in Hoogerheide omdat mijn vriendin daar woont.

Ik heb door de jaren heen verschillende opleidingen gevolgd, zoals de Sociale Academie, een opleiding neo-hypnotherapie en de instructeurs-opleiding.
Ik ben een flink aantal jaren werkzaam geweest in het jongerenwerk, maar besloot ruim vijftien jaar geleden de switch te maken naar het vak van rij-instructeur.

Zoals je op de site kunt zien, bied ik reguliere rijlessen aan. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in rij- en faalangst rijlessen, waarbij ik mijn achtergrond goed kan gebruiken. Ik vind het bieden van een veilige omgeving heel belangrijk.

"Mijn rijlessen bij Blij dat ik Rij vond ik leerzaam en leuk. De instructeur, Ron Koerts, is iemand waarbij je je goed op je gemak voelt en waarmee je grapjes kunt maken zodat het niet te serieus en saai is. Dus ik raad iedereen aan bij hem te gaan lessen!" (Lise)

Wie ben ik

Reguliere rijlessen

Rijangst rijlessen

Tarieven

Contact

Home